Guirlande met led verlichting

Basisprijs per stuk € 10,75

Zorg voor extra kerst in huis. Een kerstboom wordt vaak in november al aangeschaft, maar hoe leuk is het om ook nog eens verrast te worden met een guirlande in december?

Guirlande met led verlichting

Decoratieve kerstversiering met verlichting

Maak het huis van jouw collega’s of klanten helemaal af met deze guirlande. Met de schitterende led lampjes zit je meteen in de kerstsferen. De guirlande kun je overal in huis ophangen of neerleggen. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met het stopcontact want de lampjes werken op batterijen.

De guirlande is een prima alternatief voor een kerstboom of juist leuk voor erbij. Een kerstboom beneden en de guirlande aan de deur of in de slaapkamer bijvoorbeeld. Je creëert een ongekend kerstgevoel bij je collega’s of klanten in huis met dit bijzondere kerstgeschenk. De guirlande is al te bestellen vanaf 25 stuks.

Maak dit geschenk af met een gepersonaliseerd kaartje. Met een persoonlijke boodschap zorg je voor een onvergetelijke indruk en zal er nog vaak aan je gedacht worden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden door middel van het aanvragen van een offerte.

Guirlande met led verlichting

Specificaties

Afmetingen 20 cm
Inhoud 1 Guirlande
Guirlande met led verlichting

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Guirlande met led verlichting

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 10,75
100 € 10,50
250 € 10,25
500 € 9,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!