Vacatures en stages bij Fortune Factory

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij ons team komen versterken? Affiniteit met de branche is niet noodzakelijk, bereidheid om gas te geven en buiten de gebaande wegen te denken wel.

Openstaande vacatures

Minikerstboom.nl is onderdeel van Fortune Factory. Wij hebben op dit moment geen openstaande vacatures.

Beschikbare stageplaatsen

Op zoek naar een stageplaats in de regio Drechtsteden? Ben je woonachtig in Alblasserdam, Dordrecht, Papendrecht of een andere plaats in deze regio? Mogelijk is één van deze onderstaande stageplaatsen iets voor jou. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Stage sales 

Ambieer jij een functie in de sales? Kies voor een stage bij Fortune Factory en doe je eerste saleservaring op. Per september 2020 kun je aan de slag!

Stage DTP 

Kom jij ons e-commerce team versterken? Kies voor een stage bij Fortune Factory en doe je eerste ervaring op in de DTP / Grafische Vormgeving. Per ca. september 2020 kun je aan de slag!

Bekijk hier de vacature DTP / Grafische Vormgeving »

Stage content marketeer

Wil jij ervaring opdoen als Content Marketeer bij een leuk en veelzijdig bedrijf? Per ca. september 2020 zit je bij Fortune Factory aan het goede adres.

Bekijk hier de vacature Stage Content Marketeer »

Denk jij dat jij een waardevolle aanvulling bent voor ons jonge, informele, maar ook zeer ambitieuze team? Je kunt ons altijd proberen te overtuigen met een open sollicitatie! Wij zijn benieuwd.

Stuur jouw motivatie, CV en eventueel portfolio naar sollicitatie@geluk.com.

Wij waarderen het wanneer iemand tijd en energie in Fortune Factory steekt. Iedere sollicitatie nemen wij serieus. Je mag van ons ook altijd een antwoord op je sollicitatie verwachten. Heb je vragen over onze vacatures, neem gerust contact met ons op via telefoonnummer: 078-8907766