De voordelen van een Kerstboomgeschenk

De voordelen van een Kerstboomgeschenk

De feestdagen komen er weer aan! Een heerlijke tijd met heerlijk eten, prachtige lichtjes én … prachtig versierde kerstbomen. En ben jij op zoek naar een leuk presentje voor familie, collega’s of relaties? In dat geval kan je ook een kerstboom weggeven als geschenk, zelfs versierd én met personalisatie, zo onderscheid jij je echt met jouw Kerstgeschenk! We vertellen je meer over de leuke kerstboomgeschenken.

Kerstboom als uniek Kerstgeschenk

Ben je ook klaar met de niet originele en afgezaagde standaard kerstpakketten en kerstgeschenken en wil je dit jaar echt met een uniek kerstgeschenk uit de hoek komen? Geef dan een mini Kerstboom weg als uniek kerstgeschenk. Een kerstboompje heeft namelijk verschillende voordelen.

Het is een uniek geschenk

Met een mini kerstboom met personalisatie laat je de ontvanger echt weten dat je iets meer moeite hebt gedaan om het perfecte kerstgeschenk te vinden. Dit zal de ontvanger enorm waarderen en zo zal jouw geschenk samen met de personalisatie waar de bedrijfsnaam in terug komt goed blijven hangen!

Het is een ‘groen’ geschenk

Een kerstboom is natuurlijk goed voor het milieu, stukken beter dan een kerstgeschenk dat na een paar dagen meteen in de prullenbak eindigt. Zo geef je een leuk en uniek geschenk weg maar laat je ook meteen weten dat het milieu belangrijk is, een heel moderne en gewaardeerde boodschap!

Een Kerstboom gaat lang mee

De kracht van een kerstboom is dat deze jarenlang meegaat en uitgroeit tot een prachtige boom. Het geschenk blijft dus jaren in beeld bij de ontvanger, en hiermee blijft ook jouw bedrijfs- of organisatienaam lang in beeld!

Kerstboomgeschenk op 3 manieren

Kerstboomgeschenken kan je op 3 verschillende, maar allemaal even speciale en mooie manieren, weggeven. Allereerst kan je een mini kerstboom weggeven, voor bijvoorbeeld op het bureau op het werk of in de vensterbank thuis. Zo kan je kerstbomen weggeven in mooie kokers met een wikkel naar eigen ontwerp, mini kerstbomen in een kistje met echte bio-wijn én een bedrukking op het houten deksel, mini kerstbomen in speciaal ontworpen verzendverpakking of bureau kerstbomen in een jute zak. En al deze verschillende kerstboompjes kunnen allemaal voorzien worden met versieringen naar wens! Geef een kerstboom voor op bureau weg! » Ten tweede kan je kerstbomen schenken, maar als stekje of als zaad! Deze ‘Christmas Tree to be’ groeit met een beetje liefde, aandacht én water uit tot een prachtige kerstboom. Deze Christmas tree to be kan je weggeven als mooie bloeiende kerstkaart, ontwerp deze helemaal zelf, als een stekje in een glazen buisje met kaartje naar eigen ontwerp of als mini kerstboom in blik of potje! Kies jouw ‘Christmas Tree to be‘! » Als laatste bieden we mini kerstboompjes aan die verzonden kunnen worden met de post. Dit is erg handig; lever een adressenbestand aan en wij doen de rest! Het verzenddoosje of de kaart waar het zaad of het stekje in verpakt wordt is natuurlijk helemaal zelf te ontwerpen en dit maakt het een heel speciaal postpakketje. Stel jouw verzending van kerstboompjes samen! »

Versiering naar wens

Onze minikerstbomen kunnen stuk voor stuk door ons versierd worden. Hier heb je ook weer een ruime keuze tussen alle versieringsmogelijkheden. Zo kan je onder andere slingers, kerstballen, engeltjes en sneeuwpoppetjes aan de kerstboom toevoegen. Deze versiering naar keuze maakt het kerstboomgeschenk helemaal af!