Op het gebied van relatiegeschenken in promotionele zoetwaren en banketproducten is Fortune Factory één van de marktleiders. Onze veel gekozen Fortune Cookies vinden hun weg door geheel Europa en ver daarbuiten. Naast promotionele zoetwaren en banketproducten focust Fortune Factory zich ook op feestdagen. Wij werken samen met een aantal geselecteerde partners voor de productie. Banketfabrikanen, (co) packers en overige toeleveranciers, afkomstig uit heel Europa.

Minikerstboom.nl is opgericht speciaal voor de decembermaanden waarin je een zo uniek mogelijk stukje geluk kunt selecteren voor jouw relaties.

De begrippen: "Fun, Food and Fortune" kenmerken ons assortiment. Ben je geïnteresseerd in ons volledige assortiment dan raden wij je aan om onze 'company website' www.geluk.com te bezoeken. Met meer dan 20 werknemers verwerkt Fortune Factory dagelijks tientallen orders. Wij stellen de hoogste eisen aan onze hoogwaardige productie-output. Wij staan dan ook garant voor de hoogst haalbare prijs-kwaliteitsverhouding. Een grote mate van creativiteit en uitstekende service, gecombineerd met eerder genoemde, maakt Fortune Factory tot een ideale partner voor promotionele food- en non-food producties.

"Creatief, meedenkend, snel en flexibel"; Dat schrijven klanten over ons. Zie de feedback recensies.