×

Kerstmarkten agenda Nederland 2019

kerstmarkten2018

Welke kerstmarkten in Nederland moet je zien?

Kijk ook voor de mooiste kerstmarkten in Duitsland naar deze agenda: klik hier

 

 

Locatie: Datum: Omschrijving
kerstmarkt-NL-valkenburg-icon Valkenburg 15 november 2019 t/m 31 december 2019 Kerststad Valkenburg is een jaarlijks samenwerkingsverband van 7 grote en unieke kerstactiviteiten tijdens de kerstperiode in Valkenburg. De oorsprong van deze samenwerking ligt bij de oprichting van Stichting Kerststad Valkenburg.
kerstmarkt-NL-maastricht-icon Maastricht 29 novermber 2019 t/m 31 december 2019 De kerstmarkt van Maastricht wordt ook in 2018 weer gehouden. Dit jaar zal er nog meer sfeer en beleving zijn in Magisch Maastricht.
kerstmarkt-NL-dordrecht-icon Dordrecht 13 december 2019 t/m 15 december 2019 De Dordtse binnenstad wordt volledig omgetoverd in de kerstsfeer tijdens de Kerstmarkt. De honderden monumenten en de iconische binnenhavens vormen het decor voor een route van kramen en pagodes.
kerstmarkt-NL-countrychristmasfair-icon Country & Christmas Fair 19 november 2019 t/m 24 November 2019 De gezelligheid van weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels. Het stemmige Dickens-koor. De vrolijke belletjes van Jingle Bells. Met een bezoek aan de Country & Christmas Fair komt u weer helemaal in de stemming!
kerstmarkt-NL-RoyalFairDenHaag-icon Royal Fair Den Haag 12 december 2019 t/m 23 december 2019 De Royal Christmas Fair is gesitueerd in het historisch hart van Den Haag. Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats en het Plein
kerstmarkt-NL-dickens-icon Dickens Festijn Deventer 14 & 15 december 2019 De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer.
kerstmarkt-NL-leiden-icon Leiden floating fair 14 december 2019 t/m 25 december 2019 De Leidse kerstmarkt is de enige en grootste drijvende kerstmarkt van Nederland. Vanwege dit unieke karakter is dit ook de enige kerstmarkt waar vandaan je gezellige winterse rondvaart kunt maken met glühwein of warme chocomel.

Kerstmarkt Valkenburg

kerstmarkt-NL-valkenburg-header
15 november 2019 t/m 31 december 2019

Wist je dat Valkenburg de winnaar is van een bijzondere award? Nee? Valkenburg mag zich, en dit is wel een beetje bijzonder, European city of Christmas 2018 noemen! Dit betekend dus dat je Valkenburg deze kerst niet mag missen. Geniet hier maar liefst 52 dagen van de kerstsfeer in een stad die is getransformeerd tot een veelzijdig, uniek, gezellig en gastvrij kerstparadijs. Al je zintuigen worden hier geprikkeld!

Kerstmarkt Maastricht

kerstmarkt-NL-maastricht-header
29 novermber 2019 t/m 31 december 2019

Weekendje weg met kerst? Ga dan eens naar Maastricht! Het is allereerst een fantastische stad om als toerist rond te lopen en je kunt er geweldig shoppen. Maar met kerst wordt dit alles nog aantrekkelijker. Er is een overdekte schaatsbaan, een enorm reuzenrad en daaromheen staat een grote en indrukwekkende kerstmarkt. Magisch Maastricht komt tot leven in de kerstperiode, een echte aanrader!

Kerstmarkt Dordrecht

kerstmarkt-NL-dordrecht-header
13 december 2019 t/m 15 december 2019

Proef de ultieme kerstsfeer in de oudste stad van Nederland! Met meer dan 250 kraampjes, een schaatsbaan en een geweldig toneel, de oude Dordtse binnenstad is dit misschien wel de beste plek om te proeven van de kerstsfeer in Nederland. Kom hier helemaal in de kerstsfeer!

Country & Christmas Fair

kerstmarkt-NL-countrychristmasfair-header
19 november 2019 t/m 24 November 2019

Bent u klaar voor de 22e editie van de Country & Christmas Fair? Geniet van de gezelligheid van weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. Met een bezoek aan de Country & Christmas Fair wordt u helemaal opgewarmd voor de kerst!

Royal Fair Den Haag

kerstmarkt-NL-RoyalFairDenHaag-header
12 december 2019 t/m 23 december 2019

De Royal Fair Den Haag staat bekend als Neerlands mooiste kerstmarkt. Je kunt hier genieten van een fantastische sfeer, ruim 80 kerstpagodes, een echte kinderkerstmarkt en meer. Ook het decor is prachtig, de markt vindt plaats in het historisch centrum van Den Haag.

Dickens Festijn Deventerkerstmarkt-NL-dickens-header

14 & 15 december 2019

De 19e eeuwse stad van Charles Dickens komt in Deventer weer tot leven! Beleef deze tijd in volle glorie in het historische Bergkwartier van Deventer. Meer dan 900 karakters uit de boeken van Charles Dickens komen weer tot leven, van Scrooge tot Oliver Twist. Je waant je in een werkelijk magische tijd!

Leiden’s drijvende kerstmarkt

kerstmarkt-NL-leiden-header
14 december 2019 t/m 25 december 2019

Kerstmarkten zijn het allermooist wanneer ze plaatsvinden in een mooie stad met een rijke historie. De sfeer, door een combinatie van historie en kerst, is fantastisch en Leiden doet dit gegeven zeker eer aan. Deze historische vestingstad haalt, tijdens de kerstperiode, het beste naar boven op de prachtige drijvende kerstmarkt.

Ook leuk om eens te bekijken

wijnkistje_boom
kerstboomstekje_in_glazen_reageerbuisje
kerstboom_in_jute_zak