Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

Basisprijs per stuk € 7,95 € 9,62 incl. BTW

Deze kaart is niet zomaar een kerstkaart. Deze “Boom door de Bus” - in een moderne uitvoering- is een kerstgeschenk waarmee je ook in de toekomst nog indruk maakt!

Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

Kerstboomstekje en persoonlijke kaart door de bus

Deze “boom-door-de-bus” is werkelijk een unieke kerstkaart. Met deze kerstkaart wens je jouw klanten / collega’s op een verrassende manier fijne feestdagen. In de verzendverpakking zit namelijk ook een buisje gevuld met een stekje van de echte kerstboom (Picea Glauca Conica). Omdat dit stekje compleet met kluit is, is het een gift voor de jaren. Groei het stekje uit tot een heuse kerstboom!

Zodra je de kaart opent komen de drie buisjes tevoorschijn. Het langste buisje bevat dus het stekje, maar een kerstboom is geen kerstboom zonder versiering. In de twee kleine buisjes zitten decoratiespullen voor het stekje. (denk aan mini kerstballen, minislingertjes etc.)

Het kerstoompje zelf groeit c.a. 15 centimeter per jaar en heeft dus een enorm lange bewaarwaarde. Laat het boompje uitgroeien tot een volwaardige dennenboom!

Groei instructies

De Picea Glauca Conica is nu 1 jaar oud. Met zorg en aandacht groeit deze ‘Stek voor je werkplek’ uit tot een prachtige Kerstboom.
Poot hem over in een potje. Na 2 jaar is het boompje ca. 35cm hoog. Geniet vooral van je eigen Bureau-Boom.
Wat je aandacht geeft groeit, maar geef het de ruimte. Rond 2040 is je boompje uitgegroeid tot een mooi, blijvend groen aandenken van wel 3.00 meter.

Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

Specificaties

Afmetingen 190 x 170 x 30 mm
Gewicht 85 gram
Inhoud Kerstboomstek in koker, doosje met inlaykaart

Downloads

Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

Info bedrukking

Personaliseringsmogelijkheden:

Aan het geschenk kan een persoonlijke kaart worden toegevoegd, deze kan je helemaal zelf vormgeven. Hiervoor brengen wij eenmalige instelkosten in rekening, deze bedragen €37,50.

Wij sturen, voordat we daadwerkelijk gaan produceren, altijd eerst een digitale proefdruk. Pas na goedkeuring van deze proefdruk gaan wij het product maken. Zo worden misverstanden voorkomen!

 

Downloads

Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Boom op Stand - stijlvolle kerstkaart

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
100 € 7,45 (€ 9,01 incl. BTW)
250 € 6,65 (€ 8,05 incl. BTW)
500 € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!