Boompje in buisje - Let it grow!

Basisprijs per stuk € 2,45

Een echte kerstboomstekje (met kluit!) verpakt in een transparante koker. Het boompje is ca. 15 cm groot en 15 maanden oud.

Met liefde en aandacht groeit dit schattige kerstboompje uit tot een echte kerstboom!

Boompje in buisje - Let it grow!

Boompje in buisje – Let it grow!

Als kerstgeschenk waar personeel en relaties langdurig plezier van kunnen hebben, hebben wij wat ideaals! Een kleine attentie voor je klanten, of collega’s, of als postzending natuurlijk! Het boompje in buisje is een klein kerstgeschenk met een langdurige waarde!

Geef dit buisje met een boomstengeltje cadeau tijdens de feestdagen. Dit buisje is gevuld met een échte kerstboomstekje (met kluit!).

Een echte kerstboomstek verpakt in een transparante koker. Het boompje is ca. 15cm groot en 15 maanden oud. Met liefde en aandacht groeit dit schattige stekje uit tot een heuse kerstboom! Dus ben je op zoek naar kerstgeschenken waar personeel en relaties nog lang plezier van zullen hebben?


Ontwerpen

Naar wens kan een kaartje toegevoegd worden aan het boom in buisje. Het kaartje wordt standaard aan één zijde bedrukt met groei-instructies. Je hebt de keuze uit een recht kaartje of een kaartje in kerstboomvorm.

Liever een eigen ontwerp kaartje? Dat kan! Geef dit aan in bovenstaande opties. vervolgens heb je de keuze uit een enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt kaartje. De opmaak van de kaartjes is volledig vrij.

Groei instructies

De Picea Glauca Conica is nu 1 jaar oud. Met zorg en aandacht groeit deze ‘Stek voor je werkplek’ uit tot een prachtige Kerstboom.
Poot hem over in een potje. Na 2 jaar is het boompje ca. 35cm hoog. Geniet vooral van je eigen Bureau-Boom.
Wat je aandacht geeft groeit, maar geef het de ruimte. Rond 2030 is je boompje uitgegroeid tot een mooi, blijvend groen aandenken van wel 3.00 meter.

Boompje in buisje - Let it grow!

Specificaties

Afmetingen 15 cm hoog
Inhoud Kerstboom stekje in buisje met persoonlijk kaartje
Houdbaarheid 30 jaar

Downloads

Boompje in buisje - Let it grow!

Info bedrukking

Personaliseringsmogelijkheden:

Aan het buisje kan een kaartje worden vastgemaakt. Dit kaartje kan worden vormgegeven zoals je zelft wilt. Hiervoor brengen wij eenmalige instelkosten in rekening, deze bedragen €37,50. Wij sturen, voordat we daadwerkelijk gaan produceren, altijd eerst een digitale proefdruk.

Pas na goedkeuring van deze proefdruk gaan wij het product maken. Zo worden misverstanden voorkomen!

Downloads

Boompje in buisje - Let it grow!

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Boompje in buisje - Let it grow!

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 2,45
75 € 2,25
150 € 2,10
250 € 2,00
500 € 1,90
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!