Bureau kerstboompje in jute zak

Basisprijs per stuk € 7,15 € 8,65 incl. BTW

Geef jouw relaties ook een leuke kerststemmign met dit gezellige bureau kerstboompje. Kies ook zelf welke versiering je er in wilt!

Bureau kerstboompje in jute zak

Kerst stemming krijg je met een kerstboompje

De ultieme manier om een kerststemming te creëren is door deze te schenken. Geef jouw relaties, klanten en collega’s dit mini kerstboompje van +/- 30 cm cadeau. Hij zal gegarandeerd leuk staan op het kantoor van al je klantrelaties of op alle bureaus van je collega’s.

Ook is het kerstboompje een passend relatiegeschenk om bij je relaties en je klanten achter te laten na een bezoekje. Bedenk dat dit boompje nog jaren mee kan gaan. Hij is nu nog klein, maar groeit uit tot een heuse kerstboom. Zo zorg je ervoor dat je nog lang in de gedachten van je ontvanger blijft.

Het kerstboompje wordt geleverd in een zwart potje, en wij verpakken het potje vervolgens in een jute zakje. Dat staat natuurlijk veel feestelijker! En indien gewenst bedrukken wij het jute zakje met een bedrijfslogo, eigen tekst of een ander ontwerp. Wat je ook wilt bedrukken, wij bedrukken het in full-colour voor je op het jute zakje.

Natuurlijk is een kerstboom geen kerstboom maar gewoon een dennenboom als er geen versiering in hangt. Daarom bieden wij de optie om zelf bijpassende kerstversiering te selecteren. Kijk bij de opties welke versieringen mogelijk toe te voegen zijn:

  • 6 mini kerstballen, gecombineerd rood, zilver en goud.
  • 3 slingers van ca. 100 cm. Op maat te knippen
  • Kerstverlichting
  • Gouden piek

Wij verpakken het mini kerstboompje in een kartonnen geschenkdoos. Dat is wel zo makkelijk uitdelen. Een bijkomend voordeel is dat deze geschenkdoos ook geschikt is voor verzending. Met een enkel adressenbestand zorgen wij dat al jouw klanten en relaties een kerstboompje ontvangen. Wij regelen de volledige verzending. Neem contact op met onze geluksambassadeurs om dit te regelen.

Bureau kerstboompje in jute zak

Specificaties

Afmetingen ca. 30 cm hoog
Inhoud 1 kerstboompje met kluit in jute zak
Bureau kerstboompje in jute zak

Info bedrukking

Personaliseringsmogelijkheden:

Op de jute zak kan een bedrukking worden geplaatst. Deze bedrukking is zelf vorm te geven. Hiervoor brengen wij eenmalige instelkosten in rekening, deze bedragen €37,50.

Wij sturen, voordat we daadwerkelijk gaan produceren, altijd eerst een digitale proefdruk. Pas na goedkeuring van deze proefdruk gaan wij het product maken. Zo worden misverstanden voorkomen!

Bureau kerstboompje in jute zak

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bureau kerstboompje in jute zak

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
75 € 7,15 (€ 8,65 incl. BTW)
150 € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW)
250 € 4,95 (€ 5,99 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!