Christmas tree to be

Basisprijs per stuk € 3,10

Een leuke Christmas tree to be in een mooi (gepersonaliseerd) blik. Perfect om weg te geven met de feest- en kerstdagen. Het blik is gevuld met een alles wat er nodig is om zelf gemakkelijk een kerstboompje te kweken. Een leuk groen geschenk voor de Kerst.

Geen ontwerp
Christmas tree to be

Kweek jouw kerstboompje

Gegarandeerd voor langdurig vermaakt. Deze christmas tree to be wordt geleverd in een klein formaat blikje en is gegarandeerd een leuk presentje tijdens de feestdagen voor jouw relaties, personeel en/of klanten. Het is de bedoeling dat ze met de inhoud hun eigen boompje kweken.

De inhoud van het potje bestaat uit een terracottapotje, een turfbodem en een zakje zaden van een blauwspar.

Je kunt het geleverde blik zelf personaliseren met een label die zelf ontworpen kan worden. Hiervoor kan je het label zelf samenstellen met behulp van het stramien.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen over de Christmas tree to be dan staan onze geluksambassadeurs voor je klaar om te brainstormen voor een unieke geluksgift!

Christmas tree to be

Specificaties

Afmetingen 75 x 80 mm
Gewicht 95 gram
Inhoud Een terracotta potje, een turfbodem en zaden van een blauwspar.

Downloads

Christmas tree to be

Info bedrukking

Personaliseringsmogelijkheden:

Het label om het blik kan bedrukt worden naar eigen ontwerp. Hiervoor brengen wij eenmalige instelkosten in rekening, deze bedragen €37,50.

Wij sturen, voordat we daadwerkelijk gaan produceren, altijd eerst een digitale proefdruk. Pas na goedkeuring van deze proefdruk gaan wij het product maken. Zo worden misverstanden voorkomen!

Downloads

Christmas tree to be

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Christmas tree to be

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 3,10
100 € 2,90
250 € 2,70
500 € 2,50
1000 € 2,30
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!