Christmas tree to be - kweekset in blik

Basisprijs per stuk € 6,25 € 7,56 incl. BTW

Een perfect geschenkje voor de feestdagen én verpakt in een feestelijk kerstboomblik. Deze 'Christmas tree to be' - Kweekset in blik is een enorm leuk geschenk voor deze kerst.

Christmas tree to be - kweekset in blik

Christmas tree to be in feestelijk kerstboomblikje

Tijdens de kerstdagen wil jij je kunnen onderscheiden bij jouw klanten en/of relaties. Deze kleine maar zeker unieke giveaway is geweldig om uit te delen tijdens de kerstdagen. Het blikje heeft de vorm van een kerstboom en wordt afgewerkt met een heel bijzondere personalisering: een doming sticker, ook wel 3D sticker, naar eigen ontwerp. De doming sticker zorgt voor een chique uitstraling.

Het kerstboomblikje wordt gevuld met een volledige kweekset voor het kweken van een echte kerstboom. Het setje bestaat uit:

– Zakje kerstboomzaden
– turftablet
– groei-instructiekaartje


Doming sticker

De doming sticker op het deksel is een 3D sticker. Dit is een sticket met een transparante harslaag die een bolling vormt over de sticker. Deze harslaag geeft de sticker een 3D effect.

De doming sticker geeft het blikje een chique uitstraling! Zeker wanneer de sticker is opgemaakt in de eigen huisstijl. Deze sticker ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens zeer sterk en krasbestendig, duurzaam en bestand tegen vocht.

De doming sticker personaliseer je gemakkelijk zelf. Download de werktekening en gebruik deze om je eigen ontwerp in op te maken. Gebruik de sticker voor een persoonlijke (kerst)boodschap en het bedrijfslogo. Opgemaakt in een kerststijl die past bij de huisstijl.

Heb je een leuk idee, maar laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef dan je wensen en ideeën aan ons door, dan gaat ons creatieve team voor je aan de slag. Zij maken op basis van jouw wensen een passend ontwerp doming sticker.

 

Christmas tree to be - kweekset in blik

Specificaties

Afmetingen ca. 70 x 90 x 25 mm
Gewicht 45 gram
Inhoud kerstboomzaden, turftablet en instructiekaartje

Downloads

Christmas tree to be - kweekset in blik

Info bedrukking

Bedrukkingsmogelijkheden:

Het blik wordt voorzien van een doming sticker en in het blik kan een kaartje komen. Deze 2 personalisatiemogelijkheden kan je beiden naar eigen hand zetten en zelf ontwerpen. Hiervoor rekenen wij eenmalige instelkosten, deze bedragen €37,50.

Voordat wij gaan produceren, sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Pas na goedkeuring op de proefdruk gaan wij produceren.

Downloads

Christmas tree to be - kweekset in blik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Christmas tree to be - kweekset in blik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
100 € 6,25 (€ 7,56 incl. BTW)
250 € 6,15 (€ 7,44 incl. BTW)
500 € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW)
1000 € 5,75 (€ 6,96 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!