Kerstboom in geschenkdoos

Basisprijs per stuk € 6,75 € 8,17 incl. BTW

Een groen geschenk voor klanten, collega's en relaties; een kerstboompje (met versiering) in een prachtige geschenkdoos voor op het bureau.

Doos is uitverkocht. Neem contact op voor meer mogelijkheden.

Kerstboom in geschenkdoos

Bureaukerstboompje, een groen geschenk voor personeel en klanten!

Op kantoor kun je meer aan kerst dan alleen kerstmuziek luisteren. Zo staat dit bureaukerstboompje garant voor een prettige feestdagen sfeer. Breng de kerst bij je klant(en) op kantoor met de bureau kerstboompje. Hij is feestelijk verpakt in een mooie half doorzichtige geschenkdoos met een eventueel volledig gepersonaliseerde bedrukking.

Het boompje is ca. 30 cm hoog. Omdat hij een perfect bureauformaat heeft zal hij mooi en niet in de weg staan. Hij is uiteraard ook makkelijk mee naar huis te nemen.

Dit bureaukerstboompje wordt standaard geleverd in een zwart potje. Natuurlijk kunnen wij deze naar wens verpakken in een rood potje zoals te zien op de afbeeldingen.

Het geschenk nog specialer maken? Dat kan met onze extra versieringsmogelijkheden. De volgende toevoegingen kunnen worden gedaan:

  • 6 mini kerstballen (zilver, goud en rood)
  • 3 slingers, ca. 100 cm. Kunnen op maat geknipt worden
  • Kerstverlichting
  • Gouden piek

Personaliseren

Je kunt de geschenkdoos volledig personaliseren met een eigen ontwerp. Maar het standaard ontwerp is al een hele feestelijke kleurrijke print. Je kunt er voor kiezen om alleen je logo over het standaard ontwerp te laten bedrukken en hier een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Wil je hem toch helemaal uniek hebben maar ben je zelf niet zo goed in het ontwerpen? Ons creatieve team zit voor je klaar om jouw wensen in visuele kunstwerken om te zetten.

De banderol wordt all-over full colour bedrukt, met een ontwerp dat jij zelf kunt aanleveren. Download de werktekening en ga direct aan de slag met jouw eigen ontwerp.

Kerstboom in geschenkdoos

Specificaties

Afmetingen 10 x 10 x 40 cm
Gewicht 125 gram
Inhoud 1 bureau kerstboom (30 cm)

Downloads

Kerstboom in geschenkdoos

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

De kerstboomdoos is te personaliseren door middel van een banderol die om de doos wordt bevestigd. De banderol wordt full colour bedrukt met een eigen ontwerp.

Eenmalige instelkosten voor het bedrukken van de banderol bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kerstboom in geschenkdoos

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerstboom in geschenkdoos

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?