Filter

Kerstboomgeschenken & cadeau's

De plek voor mini kerstbomen. Ben jij op zoek om een echte kerstboom te kopen dan hebben wij een breed assortiment voor je klaar staan om uit te kiezen. Dit varieert van kerstboomp stekjes met kluit in een buisje, gereed voor een postzending, let-it-grow kerstboompjes en mini kerstboompjes voor op je bureau. De meeste kun je op de één of andere manier geheel personaliseren met jouw eigen keuze aan decoratie, jouw eigen ontwerp of een superleuke kerstkaart met jouw eigen kerstwensen!

Kies zo ook voor een mooie 30 cm kerstboom in een houten geschenkkist met gravure en een heerlijke biologische wijn.

Bij minikerstboom.nl hebben wij een heel team met geluksambassadeurs voor je klaar zitten. Dus heb jij nog meer ideeën voor kerstboompjes of kerstgeschenken, dan staan wij voor je klaar om deze te bespreken en een écht uniek relatiegeschenk voor de feestdagen te verwerkelijken.

 • 4 producten

 • Boom in glazen buisje – Let it Grow!

  Boom in glazen buisje – Let it Grow!

  Vanaf € 2,70
  Minimale afname: 25
 • Bloeiende kerstkaart

  Bloeiende kerstkaart

  Vanaf € 1,95
  Minimale afname: 50
 • Christmas tree to be

  Christmas tree to be

  Vanaf € 1,55
  Minimale afname: 25
 • Boompje in buisje - Let it grow!

  Boompje in buisje - Let it grow!

  Vanaf € 1,90
  Minimale afname: 25

De plek voor mini kerstbomen. Ben jij op zoek om echte kerstbomen te kopen dan hebben wij een breed assortiment voor je klaar staan om uit te kiezen. Dit varieert van kerstboomp stekjes met kluit in een buisje, gereed voor een postzending, let-it-grow kerstboompjes en mini kerstboompjes voor op je bureau. De meeste kun je op de één of andere manier geheel personaliseren met jouw eigen keuze aan decoratie, jouw eigen ontwerp of een superleuke kerstkaart met jouw eigen kerstwensen!

Kies zo ook voor een mooie 30 cm kerstboom in een houten geschenkkist met gravure en een heerlijke biologische wijn.