Kerstkaart op maat!

Basisprijs per stuk € 5,35 € 6,47 incl. BTW

De kaart op maat maakt z’n naam aan alle kanten waar. Volledig naar wens bedrukt en gevuld. Zelfs de kerstboom versiering wordt afgestemd op je huisstijl.

Let op: Prijzen zijn een indicatie. Het is niet mogelijk om dit product direct online te bestellen. Voor een specifieke offerte kun je mailen naar verkoop@fortunefactory.nl

Kerstkaart op maat!

Een bijzonder en te bezorgen kerstpresentje

Maak indruk met deze kerstkaart als kerstzending. En niet alleen dit seizoen, maar ook de aankomende jaren. Het 11 cm stekje van de kerstboom is bedoeld om te blijven groeien tot een volwaardige kerstboom in de jaren die erop volgen. Maak het gehele doosje volledig in jullie huisstijl, full-colour. Bekijk rechts de inhoud van het product.

Het stekje zal ongeveer 15 cm per jaar groeien. De kerstkaart bevat een tube met het boompje van ongeveer 11cm en is dus perfect voor de brievenbus. Extra voordelig posttarief, informeer bij onze geluksambassadeurs naar de mogelijkheden.


Levertijd / bezorging

De levertijd van kerstgeschenken blijft lastig aan te geven. Het is in ieder geval raadzaam om zo vroeg mogelijk de bestelling te plaatsen. Helaas is de voorraad beschikbare boompjes beperkt.

Als extra service kunnen wij de gehele verzending verzorgen. Printen van adresdragers, bijsluiten van de kerstkaart, sealen, frankeren, tot en met de aanlevering bij de verzendorganisatie. Op deze manier heb je er zelf geen omkijken naar. Ook profiteer je direct van een aangepast, lager verzendtarief aangezien wij de bestellingen gecombineerd verwerken en aanbieden.

LET OP: DE PRIJZEN ZIJN EEN INDICATIE. HET IS NIET MOGELIJK OM DIT PRODUCT DIRECT TE BESTELLEN. NEEM CONTACT OP MET ONZE GELUKSAMBASSADEURS!
Kerstkaart op maat!

Specificaties

Afmetingen 190 x 170 x 30 mm
Gewicht 85 gram

Downloads

Kerstkaart op maat!

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerstkaart op maat!

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
1500 € 4,80 (€ 5,81 incl. BTW)
2500 € 4,25 (€ 5,14 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!