Klassieke boom door de bus

Basisprijs per doos € 7,95 € 9,62 incl. BTW

Deze kaart is niet zomaar een kerstkaart. Deze “Boom door de Bus” - in klassieke uitvoering- is een cadeautje waarmee je ook in de toekomst nog indruk maakt!

Klassieke boom door de bus

Maak indruk met deze kerstkaart

Dit is namelijk niet zomaar een kerstkaart. Deze “Boom door de Bus” in een klassieke uitvoering is ook nog eens een heus kerstgeschenk. De kaart komt namelijk in een unieke verzenddoos met een buisje gevuld met wel wat héél bijzonders; een stekje van de échte Kerstboom (Picea Glauca Conica). Dit stekje bevat nog de kluit zodat dit stekje zal uitgroeien tot een heuse kerstboom zodra je hem overpot in een pot of tuin. Op deze manier zal jouw kerstgeschenk over de jaren herinnert blijven!

Kerst zoals kerst bedoeld is. De heerlijke geur van deze dennenboom komt je tegemoet wanneer je het kokertje opent. In de verpakking zitten 2 bijgesloten accessoires. Heel leuk om het boompje mee op te pimpen!


De klassieke kerstkaart bevat:

  • Koker met kerstboomstek van 11 cm
  • 2x Kleine koker met verschillende accessoires.
  • Bijpassende kaart (A5, enkelzijdig bedrukt)

Het boompje zal ongeveer 15 cm per jaar groeien. De doosjes zijn uitermate geschikt om te versturen via de post omdat deze door elke brievenbus passen.

Versturen

Wij kunnen de gehele verzending van je overnemen. Lever ons het adressenbestand aan en wij doen de rest voor je. Tijdelijk reserveren is hiervoor wel noodzakelijk!

Groei instructies

De Picea Glauca Conica is nu 1 jaar oud. Met zorg en aandacht groeit deze ‘Stek voor je werkplek’ uit tot een prachtige Kerstboom.
Poot hem over in een potje. Na 2 jaar is het boompje ca. 35cm hoog. Geniet vooral van je eigen Bureau-Boom.
Wat je aandacht geeft groeit, maar geef het de ruimte. Rond 2040 is je boompje uitgegroeid tot een mooi, blijvend groen aandenken van wel 3.00 meter.

Klassieke boom door de bus

Specificaties

Afmetingen 190 x 170 x 30 mm
Gewicht 85 gram
Inhoud Kerstboomstek in koker, doosje met inlaykaart
Houdbaarheid 30 jaar

Downloads

Klassieke boom door de bus

Info bedrukking

Personaliseringsmogelijkheden:

De kaart die toe te voegen is is aan te passen naar wens. Hiervoor brengen wij eenmalige instelkosten in rekening, deze bedragen €37,50.

Wij sturen, voordat we daadwerkelijk gaan produceren, altijd eerst een digitale proefdruk. Pas na goedkeuring van deze proefdruk gaan wij het product maken. Zo worden misverstanden voorkomen!

Downloads

Klassieke boom door de bus

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Klassieke boom door de bus

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
100 € 7,45 (€ 9,01 incl. BTW)
250 € 6,65 (€ 8,05 incl. BTW)
500 € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!