Voor snelle beslissers

Geloof jij in een Witte Kerst? Wij ook!. Wat maakt Kerst meer Kerst dan een vers pak sneeuw? En sneeuwt het deze kerst, hebben wij een magisch kerstcadeautje voor je.Bij sneeuw nemen wij de kosten van je bestelling voor ons rekening! Natuurlijk zijn er wel enkele spelregels en voorwaarden.

Witte Kerst Garantie – voorwaarden

Bij je bestelling kun je als extraatje een Witte Kerst Garantie afsluiten. Deze versturen we per post binnen 5 werkdagen na het bevestigen van je bestelling. Hiermee neem je deel aan de “Magische Kerst-Actie” van Fortune Factory bv, waarop onderstaande voorwaarden van toepassing zijn.

1) Magische-Kerst-Actie

Bij sneeuwval op eerste en tweede Kerstdag 2019 (wo. 25 / do. 26 december) wordt het totaalbedrag van je bestelling omgezet in Kerst-Back Cheques. Het volledige bedrag (excl. BTW) van je bestelling geldt als korting op een volgende bestelling.

2) Wanneer krijg ik wat uitgekeerd

Bij een Witte Kerst (2 kerstdagen sneeuwval) ontvang je 100% van je bestelwaarde in Kerst-Back Cheques. Indien sneeuwval op een van beide dagen: 50%. Zie ook definitie Witte Kerst

3) Kerst-Back Cheques Kerst-Back Cheques zijn te beschouwen als kortingscheques. Bij een Witte Kerst dien je de cheques voor 31 december online te activeren. Alleen geactiveerde Cheques kunnen worden geaccepteerd. De Kerst-Back Cheques zijn uitgeschreven op bedrijfsnaam en niet overdraagbaar. Cheques zijn geheel 2020 inwisselbaar op het gehele assortiment van Fortune Factory Voor voorwaarden zie ook Kerst-Back Cheques.

4) On-line bestellingen

Voor deelname aan de actie dient je bestelling online te zijn geplaatst (www.kerstgeschenken.nl) Je Kerst-Back Cheques kunnen uitsluitend online worden verzilverd..Kerst-Back Cheques worden niet in contanten vergoed (ook geen deel betalingen)

5) Zo lang voorraad strekt

Een Witte Kerst is bijzonder, maar niet uitzonderlijk. Via een verzekeraar hebben wij ons ingedekt om al onze klanten bij een Witte Kerst ook daadwerkelijk te kunnen uitkeren. Dit gaat om veel geld. Hiervoor is een totaal dekkingsbedrag overeengekomen. De actie wordt gevoerd vanaf 1 oktober tot en met 15 november, Fortune Factory behoudt zich het recht voor de actie eerder te beëindigen indien het dekkingsbedrag eerder is bereikt. Snel bestellen valt derhalve aan te raden.

6) Witte Kerst definitie

Het KNMI kent een definitie van een gesloten sneeuwdek op beide Kerstdagen. Hier vind je een overzicht van de Witte Kerst van de afgelopen eeuw. De laatste Witte Kerst dateert van 2009 en 2010. Wij gaan uit van sneeuwval van 3 cm of meer. Op Eerste en/of Tweede Kerstdag. Op basis van een meting binnen een gebied* van 30 x 30 km. Meting en rapportage door Athenium Analytics LLC. In het kader van de Witte Kerst actie zijn alleen de metingen van genoemd instituut bepalend voor uitkering.

7) Waar moet het sneeuwen?

Wij gaan uit van de meting van het weerstation in de Bilt (Utrecht). Rapportage door het Athenium Analytics LLC. Coördinaten gebiedsbepaling:

8) Belasting en fiscale regelgeving

Alle bedragen/kortingen zijn exclusief BTW. Er bestaat een mogelijkheid dat het uit te keren bedrag valt onder de kansspelbelasting (30,1%). Dit is van toepassing op bestelling vanaf 445,- euro Uit te keren bedragen worden omgezet in Kerst-Back Cheques. Indien van toepassing zal Fortune Factory de kansspelbelasting in mindering brengen op de Cheque Waarde.