De vrolijke Den

Basisprijs per stuk € 7,95 € 9,62 incl. BTW

Deze kaart is niet zomaar een kerstkaart. Deze “Boom door de Bus” – De Vrolijke Den- is een kerstgeschenk waarmee je ook in de toekomst nog indruk maakt!

De vrolijke Den

Kerst is geen grap

Tijdens de kerstdagen wil jij uitblinken met jouw kerstwensen tijdens deze feestdagen? Dat kan door middel van deze komische kerstkaart. De vrolijke den is een kerstkaart die een glimlach op je gezicht tovert.

Niet alleen de komische print maakt deze kerstkaart speciaal. Het feit dat er een stekje met kluit van een heuse kerstboom in de kaart meegeleverd wordt zorgt voor een langdurige bewaarwaarde! Je kunt dit stekje namelijk overpotten en laten uitgroeien tot een volledige kerstboom! Naast het stekje komen er ook 2 buisjes met mini-versiering voor het stekje zodat je er een heuse minikerstboom van kunt maken! Het kerstboompje zal circa 15 centimeter per jaar groeien.

De doosjes van de kerstkaart zijn uitermate geschikt voor postbezorging.


Postzending

Als extra service kunnen wij de gehele verzending verzorgen. Printen van adresdragers, bijsluiten van de kerstkaarten, sealen, frankeren, tot en met aanlevering bij de verzendorganisatie. Zo heb je er zelf geen omkijken naar. Bovendien profiteer je direct van een aangepast , lager verzendtarief aangezien we meerdere bestellingen gecombineerd verzenden. Wees er op tijd bij!

Groei instructies

De Picea Glauca Conica is nu 1 jaar oud. Met zorg en aandacht groeit deze ‘Stek voor je werkplek’ uit tot een prachtige Kerstboom.
Poot hem over in een potje. Na 2 jaar is het boompje ca. 35cm hoog. Geniet vooral van je eigen Bureau-Boom.
Wat je aandacht geeft groeit, maar geef het de ruimte. Rond 2040 is je boompje uitgegroeid tot een mooi, blijvend groen aandenken van wel 3.00 meter.

De vrolijke Den

Specificaties

Afmetingen ca. 190 x 170 x 30 mm
Gewicht 95 gram
Inhoud Kerstboomstek in koker, doosje met inlaykaart
Houdbaarheid 30 jaar

Downloads

De vrolijke Den

Info bedrukking

Personaliseringsmogelijkheden:

Hiervoor brengen wij eenmalige instelkosten in rekening, deze bedragen €37,50. Wij sturen, voordat we daadwerkelijk gaan produceren, altijd eerst een digitale proefdruk. Pas na goedkeuring van deze proefdruk gaan wij het product maken. Zo worden misverstanden voorkomen!

Downloads

De vrolijke Den

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
De vrolijke Den

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
100 € 7,45 (€ 9,01 incl. BTW)
250 € 6,65 (€ 8,05 incl. BTW)
500 € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!