Kerstboom in koker - eigen ontwerp

Basisprijs per stuk € 8,65 € 10,47 incl. BTW

Doe het dit jaar met kerst eens anders. Verras je klanten met een echte kerstboom als kerstgeschenk! Denk groen, schenk groen.

Kerstboom in koker - eigen ontwerp

Kerstboom in koker - eigen ontwerp - Minikerstboom.nl

Wat gaan we doen met kerst? Het kerstgeschenken onderwerp is er een die ieder jaar opnieuw op de agenda staat. Weer een zalm of een kistje wijn…? Doe het dit jaar eens anders en verras je klanten met een echte kerstboom! Denk groen, schenk groen!

Deze kerstboom in koker is 2 ½ jaar oud, is ca. 30 cm lang en wordt geleverd met groeigarantie! Het boompje groeit maar liefst 15 cm per jaar, totdat de boom is uitgegroeid tot een volwaardige kerstboom! Een kerstgeschenk waar je personeel en relaties dus nog jaren lang plezier van gaan hebben.

Kerstboom versieren? Dat kan! Wij hebben de volgende mogelijke toevoegingen om de kerstboom nog specialer te maken:

  • Mini kerstballen, 6 stuks in de kleuren rood, zilver en goud.
  • Slingers, 3 stuks van ca. 100 cm, knip ze op maat.
  • Kerstverlichting
  • Gouden piek

De koker kun je op diverse manieren personaliseren. De inlaykaart, dat in de koker achter het boompje, wordt dubbelzijdig full-colour bedrukt. Op de voorzijde een leuke kerstachtergrond en op de achterkant jouw eigen ontwerp kerstkaart, opgemaakt in jullie huisstijl. Genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap achter te laten voor al je personeel, klanten en relaties.

Ook voor het wikkel rondom het kerstboompotje, kun je een eigen ontwerp aanleveren. Maak het wikkel op in jullie huisstijl en voeg eventueel het bedrijfslogo toe. Zo maak je van dit kerstgeschenk een volledig gepersonaliseerd cadeau!

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Wij helpen je graag! Geef je wensen en ideeën door en wij maken voor jou een passend ontwerp.
Eenmalige ontwerpkosten bedragen € 27,50.

De kerstboom in koker voorzien wij van een draaghengsel, passend bij het kerstinterieur. Zo kun je jouw kerstgeschenk makkelijk meenemen en uitdelen. Een leuke verrassing, wanneer je het kerstboompje mee neemt naar afspraken bij klanten en relaties. Zo worden jij en de organisatie niet snel vergeten!

Kerstboom in koker - eigen ontwerp

Specificaties

Afmetingen 130 x 300 mm
Gewicht 0 gram
Inhoud Boompje met kluit, 30 cm

Downloads

Kerstboom in koker - eigen ontwerp

Info bedrukking

Personaliseringsmogelijkheden:

De inlay kaart is aan te passen aan een eigen stijl. Hiervoor brengen wij eenmalige instelkosten in rekening, deze bedragen €37,50.

Wij sturen, voordat we daadwerkelijk gaan produceren, altijd eerst een digitale proefdruk. Pas na goedkeuring van deze proefdruk gaan wij het product maken. Zo worden misverstanden voorkomen!

Downloads

Kerstboom in koker - eigen ontwerp

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerstboom in koker - eigen ontwerp

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 8,65 (€ 10,47 incl. BTW)
72 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
144 € 7,50 (€ 9,08 incl. BTW)
288 € 7,25 (€ 8,77 incl. BTW)
504 € 6,95 (€ 8,41 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!